BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Chic Vintage Boutique

Fotografia mea
Romania
Minunat,Sofisticat,Elegant,Classy,Rafinat si mai presus de toate Vintage! Trimite-ne linkul cu produsul dorit ,un numar de telefon si numele tau pe adresa de mail: chic_vintage_boutique@yahoo.com si... in doar cateva zile produsul va fi la tine in dressing! Disponibil doar in Romania!

Costume de baie

Scurt Istoric:
In anii 1900 nimeni nu facea plaja, iar baia se realiza cu ajutorul unor cabine de lemn pe piloni care existau pe malul marii, in apa si la cativa metri mai in larg. Tendintele de atunci cereau ca pielea sa fie pastrata alba pentru a fi un exemplu de puritate, iar pe plaja se statea la umbra pentru a se feri de razele soarelui.
    La cabinele respective se ajungea de pe un podet, iar de aici doamnele intrau in valuri si se imbaiau in rochite cu maneci bufante si pantalonasi pana la genunchi, menite sa ascunda formele. La acest costum erau asortati ciorapi lungi de culoare neagra, papuci dantelati si palariiIn plus, damele isi tiveau rochiile cu greutati pentru a se proteja contra vantului de pe plaja care le ridica fustele, dar si pentru a putea intra in apa, pentru ca greutatea impiedica rochia sa se ridice la suprafata.
    Pana in 1915 singura distractie a femeilor pe malul marii era
saritul in valuri, tinandu-se de o franghie legata de mal. Inotul era considerat un sport exclusiv masculin. Incepand cu aceasta data femeile incep si ele sa inoate si astfel, pentru lejeritate, costumul de coteste spre cel format dintr-o singura piesa. Costum de baie Palmers
Marimea: S
Pret: 50 RON
Conditie: Nou


 Costum de baie Playa de Lormar
Marimea: S
Pret: 60 RON
Conditie: Nou
Costum de baie Arena
Marimea: S/M( UK- 36)
Pret: 60 RON
Conditie: Nou